Em presente:

Hola! Sóc Irene Gandia i m'agrada fer pentinats, pintar ungles i més cosetes. Per això, aquest blog tractarà sobre açò. Ficaré, des d'ara, coses per estar bonica sempre. Posar-ho en pràctica i... sentir-vos guapes! Espere que us agrade molt. ♥

dissabte, 1 de març del 2014

ARREPLEGAT ELEGANT

Hola a tots! Hui, vaig a fer un recollit fàcil, fàcil, fàcil, que pots portar en un casament perfectament i és molt ràpid.
ANEM ALLÀ!
  • Fem una ratlla curta (només separem la part de la front ) del cabell.
  • Amb els cabells dels costats que hem separat, fem una trena de 3 caps a la dreta i una altra a la esquerra i les amarrem amb un ganxet darrere del cap.
  • Després, amb la part de cabell que no hem trenat fem una trena d'espiga (explicada anteriorment: http://ensarreglem.blogspot.com.es/2014/02/trena-despiga.html) i l'amarrem amb una goma. 
  • Podem portar el cabell cap a un costat (com la foto) i l'espiga serà a un costat o podem fer-la al centre del cap portant el cabell al centre i també queda molt bé.
  • Agafem l'extrem i el clavem per dins, la subjectem amb ganxets i... TARÀN! LLIST.
RECOLLIT A UN COSTAT
                     Model: Irene
                    Fet per: Isabel



Pense que el resultat té un toc com d'antic i a mi, personalment m'agrada un muntó aquest tipus de pentinats. A vosaltres us agraden?                                          

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada