Em presente:

Hola! Sóc Irene Gandia i m'agrada fer pentinats, pintar ungles i més cosetes. Per això, aquest blog tractarà sobre açò. Ficaré, des d'ara, coses per estar bonica sempre. Posar-ho en pràctica i... sentir-vos guapes! Espere que us agrade molt. ♥

dimecres, 19 de febrer del 2014

TRENA D'ESPIGA

Per ser la primera entrada del meu blog, anem a fer una coseta fàcil. Aquesta trena és molt, molt, molt senzilla! Pots començar-la des de dalt o des de baix del teu cabell. Jo la faré des de baix. Si vols fer-la de més amunt, és el mateix procediment però, agafant  flocs més alts (és bastant paregut a la trena d'arrel). Posaré una foto perquè la mireu.

COMENÇEM!
  •  Separem el cabell en dues parts.
  • Ara, agafem un floc de l'interior (com més fi siga el floc, més bonica serà la trena).
  • A continuació, agafem eixe floc i el passem a l'altra part, primer per damunt de la mateixa part i desprès per darrere de l'altra part fent com una "S".
  • Agafem un altre floc per darrere de la part en la qual hem deixat el floc anterior i el passem per damunt de la mateixa part i per darrere de l'altra.
  • Seguim amb el mateix procediment. Agafem un floc de la part, el passem primer per damunt i desprès per darrere. Un altre floc i per damunt i per darrere. Floc nou, per damunt i per darrere... Així, fins acabar amb tot el cabell.
  • Quan estiga feta, amarrem amb una goma i... Ja està!
Ací deixe les fotos. Recordeu: La pràctica fa la perfecció i la paciència fa miracles :)




TRENA DES DE BAIX



                       Model: Blanca



                       Fet per:  Irene







                                                        


TRENA DES DE DALT
Model: Belén
 Fet per: Mª José










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada