Em presente:

Hola! Sóc Irene Gandia i m'agrada fer pentinats, pintar ungles i més cosetes. Per això, aquest blog tractarà sobre açò. Ficaré, des d'ara, coses per estar bonica sempre. Posar-ho en pràctica i... sentir-vos guapes! Espere que us agrade molt. ♥

diumenge, 23 de febrer del 2014

MONYO AMB DONUT I TRENES

Hola! Com esteu? Anem a fer un recollit molt senzill i el resultat és molt bonic!

  1. Primer, fem una coleta al lloc que més t'agrade. Tingueu en compte que el cabell ha d'estar ben estirat.
  2. Quan la tingues, fas unes 5 ó 6 trenes en la coleta (o més si vols). Trenes que siguen fines. Porta cura perquè si fas moltes i deixes poc cabell lliure, el donut no està cobert del tot i el monyo quedarà malament.
  3. Després de fer les trenes, passem el donut per la coleta i col·loques tot el cabell perquè el cobrisca i no queden espais buits, de la manera de la foto dreta
  4. Col·loques una goma per assegurar-se que no es moga i el cabells del voltant, els rotlles sobre si mateixa de manera que cobrisquen la goma.
  5. Ho subjectem tot amb ganxets. I ja hem acabat! Si vols, pots posar pinces de cabell perquè siga més bonic i decorar-ho.
Ací està la foto. Espere que us agrade!

MONYO AMB TRENES
Model: Belén
Fet per: Irene



Aprofite i us dic que per a fer un monyo normal, és el mateix procediment però sense fer trenes en la coleta. :D
Si no sabeu que és el donut, passeu per aquest link i mereu el vídeo: http://ensarreglem.blogspot.com.es/2014/02/donut-per-monyos-sense-gastar-diners.html  També diu com fer un a ta casa :)









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada