Em presente:

Hola! Sóc Irene Gandia i m'agrada fer pentinats, pintar ungles i més cosetes. Per això, aquest blog tractarà sobre açò. Ficaré, des d'ara, coses per estar bonica sempre. Posar-ho en pràctica i... sentir-vos guapes! Espere que us agrade molt. ♥

dijous, 20 de febrer del 2014

TRENA D'ARREL

Hola un altra vegada! Seguim amb trenes. Aquesta trena és un poquet confosa, però quan la practiques unes vegades és fàcil de fer. Jo la faig sense mirar!

ANEM?
  1. Pentinem bé tot el cabell.
  2. Agafem la part del front i  retirem el cabell per arrere. Partim eixa part en forma de "V".
  3. Ara, seccionem un floc de cabell des d'un  poc més dalt de l'orella fins que xoque amb el final de la "V" amb els dits fent una línia.
  4. A continuació, passem el floc per damunt de la "V".
  5. Després, agafem un floc nou de la part esquerra fins arribar a la "V", el passem per damunt del floc de la dreta i per darrere del floc nou de la part esquerra fins arribar a la "V". El passem per damunt del floc de la dreta i per darrere del floc de l'esquerra.
  6. Ara, el floc nou estarà a la dreta i els altres 2 a l'esquerra. Tenim un total de 3 flocs. Segons avancem tindrem el mateix número, ja que  els flocs nous s'ajuntaran als antics.
  7. Seguim agafant un altre floc de la dreta (des de l'orella fins que xoque amb el floc anterior de la dreta), el passem per damunt del floc anterior i per davall dels altres 2.
  8. El floc nou estarà a l'esquerra i els altres 3 (que es junten i són 2) a la dreta.
  9. Creem un nou floc fent una línia amb els dits des de l'orella fins que xoque amb el floc anterior. El passem damunt del floc esquerre i per baix del floc dret.
  10. Continuem fem això amb tot el cabell fins que arribem baix.
  11. Quan estem ací, trenem la resta del cabell com més ens agrade. Jo he fet una trena de 3 caps (la trena de tota la vida), però pots fer-la de 2 (trena d'espiga) o de 4 ó 5. 
  12. Amarrem el cabell amb una goma.
  13. També quan acabem pots agafar l'extrem de la trena i clavar-lo cap a dins fent un recollit molt bonic.  
Pose les fotos de les dues maneres:

TRENA D'ARREL
 Trena normal                                     Trena arreplegada
Model: Irene
Fet per: Irene



No l'has comprés? Ací us deixe un video:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada